O parte din motivele de a-ti izola casa in vara aceasta

Dupa cum bine stim casele mai vechi pot părea confortabile și primitoare,insa inconvenientul major al acestora este faptul ca de cele mai multe ori sunt lipsite de o ventilatie, izolatie optima ,lucru care permite cu usurinta intrarea aerului rece de afara sau mai rau pierderea caldurii din interior.

Cu o atentie sporita si o acordare necesara etansarii structurii, problemele frecvente ce apar la nivelul subsolului, podului, ferestrelor,peretilor pot fi date uitarii. Pe scurt cateva din beneficiile pe care vi le ofera izolatia casei/imobilului dumneavoastra

» Crește valoarea de vânzare a locuinței. Instalarea izolației va transforma casa într-un produs foarte dorit de către potențialii cumpărători. Cele mai multe familii au un interes deosebit în achiziționarea de case cu o eficiență energetică superioară.

» Scaderea considerabila la valoarea facturilor. Este cea mai sigură si mai eficienta metodă prin care poți reduce factura de electricitate și de încălzire prin adăugarea de componente de izolație. O alta problema des intalnita din pacate, nu numai la noi in tara ci anumein cazul unei izolatii aplicată incorect, sistemul de încălzire și aparatele de aer condiționat vor fi solicitate mai mult, fapt ce duce la un consum mult mai mare si de necontrolat deoarece casa va avea pierderi care vor încărca excesiv factura. Nu vor exista acele bariere care să împiedice ieșirea căldurii în exterior și pătrunderea aerului rece în interior pe timp de iarnă. Pe scurt, atunci cand casa sau imobilul sunt izolate termic de catre specialisti, mai exact in mod corespunzator este nevoie de mai puțină energie pentru a o încălzi sau răci.

» Sunt reduse emisiile de gaze cu efect de seră. O bună izolație aplicată locuinței înseamnă mai puțină energie consumată, deci o cantitate mai mică de emisii CO2 și alte gaze poluante.

» Confortul termic in interiorul locuintei creste considerabil. Izolarea pereților, a acoperișului și a ferestrelor nu numai că păstrează atmosfera din casă la temperatura dorită, creând astfel un mediu sănătos și liniștit pentru întreaga familie, însă asigură și o izolație fonică. Spre exemplu, izolația cu spumă poliuretanică de înaltă calitate îmbunătățește calitatea aerului din interior, deoarece sunt eliminate fibrele, bacteriile sau dezvoltarea mucegaiului. Pe timpul verii, aerul rece este păstrat în casă iar alergenii și zgomotul în exterior.

» In cazul unei izolatii corespunzatoare sunt reduse sau eliminate pierderile de căldură. O casă neizolată termic poate pierde un procent semnificativ de căldură de : 35% pierderi prin pereți, 25% pierderi prin acoperiș, peste 30% pierderi prin ferestre.

» Performanța energetică a clădirii la nivelul cerințelor actuale creste

» Deteriorarea produsă de apa provenită din condens si din exterior conserva casa, structura casei si astfel erodarea acesteia este intarziata

Compania S.C. COVEX CONSTRUCTII S.R.L., cu sediul in Brasov, este o firma privata infiintata in anul 2001. Evolutia dinamica a firmei in aceasta perioada a avut ca activitate principala lucrarile de constructii civile si industriale, cu predare la cheie, executate la un inalt nivel calitativ, castigandu-si astfel un renume bine meritat intre cele mai importante firme de profil din Romania.

Telefon

0268 58 18 03

0758 91 08 60

0731 22 11 00

Fax

0268 58 18 03

Adresa

  • Str. Zizinului nr. 119, incinta Carfil (cladirea administrativa), etaj. 1
  • Str. Piata Sfatului nr. 1